Wieck Bar & Grill Roermond In Control

 
Chef kok en eigenaar Wiek Oosterbaan van Wieck Bar & Grill in Roermond is met zijn 28 jaar één van de jongste horecaondernemers in Roermond. Zijn jonge en vernieuwende kijk op ondernemen is terug te vinden in zijn restaurant: heerlijke eenvoudige gerechten van eersteklas producten, die door Wiek zelf bereid worden voor lunch of diner. Een slimme en heldere formule, die erg goed ontvangen wordt door zijn gasten!
 
Niet alleen in zijn restaurant is zijn vernieuwende kijk op ondernemen terug te vinden. Ook achter de schermen kiest Wiek voor slimme oplossingen. Hij wil graag op elk gewenst tijdstip en zonder al te veel administratieve rompslomp financieel inzicht in zijn bedrijfsadministratie. Daarom kiest ook Wiek voor Horeca in Control van InBusiness.nl: geen periodieke rapportages, maar op ieder gewenst tijdstip inzage in de cruciale bedrijfsgegevens. Zo kan Wiek op elk gewenst moment bijsturen.
 
Wiek Oosterbaan: “Het lucht enorm op dat ik nu bijna geen tijd meer kwijt ben aan mijn administratie. Aan het einde van een dag hard werken, is het een fijn gevoel dat je ook écht klaar bent met werken. De administratie is immers geregeld via InBusiness.nl. Echt een passende oplossing voor mij.”.
 
 
Wieck Bar & Grill
Wiek Oosterbaan
Mariagardestraat 9 te Roermond
Telefoon: +31(0) 475 476 899
www.wieck.nl
 

In het nieuws